Follea

Wij van John Haarwerken hebben een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden dat bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid.

Follea-haarstukken bij John Haarwerken

Als u zich hebt ingelezen over de aanschaf van een haarstuk van echt haar, dan heeft u waarschijnlijk het merk Follea al voorbij zien komen. Niet elke haarwerkenspecialist mag deze haarstukken verkopen. Na kennismaking en bezoek aan onze winkel zijn wij trotse leverancier van de Europese haarstukken van Follea.

Deze haarstukken zien er niet alleen prachtig uit, maar gaan ook bijzonder lang mee. De hoogwaardige kwaliteit van deze haarwerken maakt dat zij ook in een hogere prijsklasse vallen. Bij John Haarwerken kunnen wij uw Follea-haarstuk helemaal naar wens modelleren en knippen als dat nodig is. Daarnaast zorgen wij er voor dat u volledig op de hoogte bent van de verzorging en onderhoud van uw haarstuk, zodat u daar optimaal van kunt blijven genieten.

Wij leveren altijd de service die u van ons gewend bent. U kunt altijd langskomen of een afspraak maken voor extra onderhoud. Elke drie maanden plannen wij een datum in om de onderkant en achterkant van uw haarstuk te verzorgen, zodat ook het deel dat tegen kleding aankomt zo mooi blijft als op de dag van aanschaf.

Neem contact op

0224-212322 / 06-40360600

hallo@johnhaarwerken.nl

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

Wij geven eerlijk advies

Hierom kunnen wij met trots zeggen dat John Haarwerken dé pruikenspecialist van de kop van Noord-Holland, inclusief Texel, is.

Neem contact met ons op

 

0224-212322 / 06-40360600

 

hallo@johnhaarwerken.nl

 

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

 

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte haarstuk. Maak gebruik van onze uitgebreide service, discretie en betaalbare haarstukken. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.

 

Meer informatie?

Download gratis en geheel vrijblijvend onze nieuwe brochure over onze haarwerken, openingstijden, service en veel meer. 

Komt u er nog niet uit of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord!