Haarstukken echt haar

Wij van John Haarwerken hebben een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden dat bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid.

De mogelijkheden van haarstukken van echt haar

De keuze voor aanschaf van haarstukken die van echt haar gemaakt zijn, is een keuze van een natuurlijker effect, zowel in uitstraling als in onderhoud. Haarstukken van echt haar dienen verzorgd te worden en kunnen wisselend in model gebracht worden zoals haar dat op het hoofd groeit. Bij John Haarwerken hebben wij een prachtig en ruim assortiment van haarstukken gemaakt van echt haar.

Wij helpen u het haar te vinden dat bij u past. Zoekt u Europees, Aziatisch of Indiaas haar? Er zit een groot verschil in dikte van de individuele haren, hoe deze vallen en mogelijkheden tot modelleren. Wij zijn volledig op de hoogte en kunnen u helpen om de juiste keuze te maken en u optimaal te adviseren.

Wij hebben haarstukken met lace-fronts voor een realistische haarlijn en haarstukken die kleven aan uw hoofdhuid. Daarnaast zijn er ook losse haarwerken die gelijmd kunnen worden. Deze stukken kunt u 4 tot 6 weken dragen zonder verder over te hoeven nadenken. Er kan mee gedoucht worden en ook een zwembadbezoek is geen probleem. De stukkenzijn in een pakket aan te schaffen, waarmee u periodiek langskomt om een nieuw stuk te laten aanhechten. Zo bent u een heel jaar zorgenvrij.

Wij knippen haarstukken van echt haar altijd volledig in model en desgewenst kunnen wij deze ook voor u verven. Na aanschaf krijgt u verzorgingsproducten mee. Wij plannen altijd een afspraak in om na ongeveer veertien dagen te bespreken hoe uw haarstuk bevalt, hoe het draagcomfort is en of u problemen ondervindt. Hierna kunt u elke drie maanden langskomen om uw haarwerk door ons te laten verzorgen, zodat ook bijvoorbeeld de achterkant, die vaak tegen kleding aanwrijft mooi te houden. Precies zoals wanneer u naar een kapper zou gaan.

Neem contact op

0224-212322 / 06-40360600

hallo@johnhaarwerken.nl

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

Wij geven eerlijk advies

Hierom kunnen wij met trots zeggen dat John Haarwerken dé pruikenspecialist van de kop van Noord-Holland, inclusief Texel, is.

Neem contact met ons op

 

0224-212322 / 06-40360600

 

hallo@johnhaarwerken.nl

 

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

 

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte haarstuk. Maak gebruik van onze uitgebreide service, discretie en betaalbare haarstukken. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.

 

Meer informatie?

Download gratis en geheel vrijblijvend onze nieuwe brochure over onze haarwerken, openingstijden, service en veel meer. 

Komt u er nog niet uit of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord!