Haarwerken Alopecia

Wij van John Haarwerken hebben een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden dat bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid.

Onze service in haarwerken die alopecia verbergen

Als sinds onze oprichting heeft John Haarwerken zich toegelegd op het leveren van haarstukken voor alopecia in elk stadium van de ziekte. Met onze ervaring kunnen wij u niet alleen garanderen dat u een haarstuk vindt die bij u past en waarmee u zich weer helemaal zichzelf voelt, maar ook dat onze service persoonlijk, discreet en betrokken is. Het is niet makkelijk om plotseling (een deel van) uw haar te verliezen en dan ook nog eens bij een haarwerkenspecialist te komen waar u zich niet op uw gemak voelt en waarna u zich wellicht onbegrepen voelt. Bij John Haarwerken kunt u rekenen op professionaliteit en service met hart voor uw haar.

Er is gelukkig ontzettend veel mogelijk in haarstukken om alopecia te maskeren. Zelfs voor een beginnend stadium, zowel voor mannen als voor vrouwen en kinderen. Wij kunnen kale plekken, groot, klein en ook in kortgeknipt haar bedekken. Hiervoor gebruiken wij plakhaar. Hiervoor wordt uitgebreid de tijd genomen. Er wordt een mal gemaakt van de plekken op uw hoofd en precies daarop worden kleine stukken haar geknipt. Die worden vervolgens op uw huid gelijmd. Dit is uiterst realistisch en daarnaast makkelijk in gebruik. Ook in een vergevorderd stadium hebben wij ruime mogelijkheden. Zo hebben wij antisliphaarwerken die ook aan hoofdhuid blijven kleven.

Neem contact op

0224-212322 / 06-40360600

hallo@johnhaarwerken.nl

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

Wij geven eerlijk advies

Hierom kunnen wij met trots zeggen dat John Haarwerken dé pruikenspecialist van de kop van Noord-Holland, inclusief Texel, is.

Neem contact met ons op

 

0224-212322 / 06-40360600

 

hallo@johnhaarwerken.nl

 

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

 

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte haarstuk. Maak gebruik van onze uitgebreide service, discretie en betaalbare haarstukken. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.

 

Meer informatie?

Download gratis en geheel vrijblijvend onze nieuwe brochure over onze haarwerken, openingstijden, service en veel meer. 

Komt u er nog niet uit of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord!