Haarwerken Schagen

Wij van John Haarwerken hebben een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden dat bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid.

John Haarwerken: alle typen Haarwerken in Schagen en verre omgeving

John Haarwerken heeft een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden die bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid. Uiteraard is er een ruime keuze in haarwerken van echt haar of synthetisch materiaal. Veel mensen hebben nog een ouderwets idee bij een haarstuk, maar wij zijn op de hoogte van alle innovaties en mogelijkheden. Het dragen van een haarstuk is niet meer wat het ooit was.

Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom en kunnen een haarstuk vinden die levensecht bij hen past. Vroeger was een haarstuk voor de man vooral een muts met haar, maar tegenwoordig is dat helemaal anders. Onze verschillende stijlen met lace-front haargrens, ook bij de bakkebaarden, zijn nauwelijks te onderscheiden van een natuurlijke haardos. Daarnaast zijn er haarwerken met klevende onderkant die direct op de huid kunnen worden aangebracht.

Neem contact op

0224-212322 / 06-40360600

hallo@johnhaarwerken.nl

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

Wij geven eerlijk advies

Hierom kunnen wij met trots zeggen dat John Haarwerken dé pruikenspecialist van de kop van Noord-Holland, inclusief Texel, is.

Neem contact met ons op

 

0224-212322 / 06-40360600

 

hallo@johnhaarwerken.nl

 

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

 

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte haarstuk. Maak gebruik van onze uitgebreide service, discretie en betaalbare haarstukken. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.

 

Meer informatie?

Download gratis en geheel vrijblijvend onze nieuwe brochure over onze haarwerken, openingstijden, service en veel meer. 

Komt u er nog niet uit of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord!