Transgenders Haarwerken

Wij van John Haarwerken hebben een bijzonder groot aanbod in allerlei typen haarwerken in Schagen. Wij helpen u het haarwerk vinden dat bij u past, ongeacht uw situatie of de gelegenheid.

Onze service voor transgenders die haarwerken zoeken

Uw transitie is een ontzettende veelzijdige periode in uw leven. U maakt mooie en zware momenten door, waarbij de zoektocht naar uzelf centraal staat. Transgenders kiezen vaak haarwerken om uit te vinden wat bij ze past, waar ze zich prettig bij voelen en waarmee ze zichzelf herkennen in de spiegel.

Bij John Haarwerken hebben wij ervaring met personen in elk stadium van transitie. Of u nu een haarstuk wilt om thuis te dragen, voor het eerst tijdens uw transitie op vakantie gaat of wacht tot uw eigen haar lang genoeg is: wij kunnen u begeleiden. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en persoonlijk betrokken bij al uw wensen.

Transgenders die een haarwerk willen aanschaffen maar hun transitie om wat voor reden dan ook nog niet met de buitenwereld willen delen, kunnen gebruikmaken van een speciale ruimte in onze winkel om zich om te kleden. Neemt u gerust verschillende outfits, make-up of accessoires mee. Wij vinden het belangrijk om te zien wie u bent als man of vrouw. Zo kunnen wij u helpen om een haarstuk te vinden dat echt bij u past. Ook zijn wij op de hoogte van regelingen via zorgverzekeraars.

Neem contact op

0224-212322 / 06-40360600

hallo@johnhaarwerken.nl

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

Wij geven eerlijk advies

Hierom kunnen wij met trots zeggen dat John Haarwerken dé pruikenspecialist van de kop van Noord-Holland, inclusief Texel, is.

Neem contact met ons op

 

0224-212322 / 06-40360600

 

hallo@johnhaarwerken.nl

 

Dorpen 16, 1741 EE Schagen

 

Laat ons u helpen

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte haarstuk. Maak gebruik van onze uitgebreide service, discretie en betaalbare haarstukken. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs in de winkel.

 

Meer informatie?

Download gratis en geheel vrijblijvend onze nieuwe brochure over onze haarwerken, openingstijden, service en veel meer. 

Komt u er nog niet uit of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord!